Vezetői kommunikációs képzés (Matrix)

Esemény adatai:

Képzés 70.000 HUF + ÁFA LEJÁRT ESEMÉNY
Időpont: 2018-04-20 (09:00) - 2018-04-21 (20:00)
Rendező: Dienes Management Academy
Helyszín neve: Calimbra Wellness és Konferencia Hotel
Helyszín címe: 3519 Miskolc, Bencések útja 9-11
Esemény weboldala: LINK

Elégedett vagy a cégen belüli kommunikációval és információáramlással?

Tanuld meg, hogyan lehet felgyorsítani a szervezetet.Sok cégvezető eljut oda, hogy már nem is beszél a munkatársaival. Ez hiba!

Sokan félnek az emberektől, kiábrándultak, vagy nem elég magabiztosak. …
A Matrix képző (kommunikáció) célja: kommunikáció fejlesztése. Gyakorlatokon lépcsőzetesen visszaállítani azt a kommunikációs képességed, amivel folyamatosan jelen időben vagy, szembe tudsz nézni a napi feladatokkal és ELVÉGZED azokat. Bármikor tudsz kommunikálni telefonon, személyes találkozón úgy, hogy a meghívásaid és találkozóid sikeresek.

Kinek szól: értékesítőknek, belső trénereknek, értékesítési vezetőknek, felső vezetőknek, cégvezetőknek. Bárkinek ügyfélkapcsolati vagy vezetői beosztásban. Egy szóval MINDENKINEK, aki emberekkel foglalkozik.

Elvárható eredmény:
A kommunikáció egy új szintre való emelése. Saját belső gátak átlépése. Saját magunk legyőzésének megtapasztalása.

100% GYAKORLAT!

Vélemények:
“Az tetszett benne, hogy minden feladatot addig gyakoroltunk, amíg nem ment nagyon jól. Ha nem értettem valamit, példán keresztül mindig elmagyarázták. Szerintem 100%-ban hasznosítani tudom majd az itt tanultakat. Megtanultam úgy figyelni a másikra, hogy ezt ő is lássa és megértettem, hogy valójában mit jelent a kommunikáció.”
Gazdig Judit, GNR Gyorsnyomda

“Olyat kapsz, amit még soha! A határozatlanság és bizonytalanság elmúlik, magabiztossá válsz az üzleti életben és a magánéletben egyaránt.”
Zelina Zoltán

A képzést tartja: Dienes Attila
A Legőrültebb Konzultáns

A meghirdetett eseménnyel kapcsolatban, beleértve a jelen oldalon való megjelenés tartalmát is, a weboldal üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal.
0.003154993057251 s