Vállalkozás a Neten – Vállalati Google Ads (Adwords)

Esemény adatai:

Konferencia 42.500 HUF - 50.000 HUF + ÁFA LEJÁRT ESEMÉNY
Időpont: 2019-05-27 (09:00 - 16:30)
Rendező: Infoszféra Kft.
Helyszín neve: Hotel Hungaria City Center****
Helyszín címe: 1074 Budapest VII. kerület, Rákóczi út 90.
Esemény weboldala: LINK

A jól beállított Facebook vagy Google Ads (Adwords) hirdetés olcsó, mérhető, tesztelhető és az elérhető legjobb célzást nyújtja. Miért fizetne ügynökségnek, ha cégen belül Ön is elsajátíthatja a két leghatékonyabb online hirdetési rendszer használatát?

Gyakorlati hirdetési szemináriumunk segítségével tapasztalt szakértőinktől tanulhatja meg a GoogleAds hirdetések – ma még kevesek által alkalmazott – trükkjeit és újdonságait lépésről lépésre, kiscsoportos tréning keretén belül.

Hallgatóink a képzések elvégzése után olyan tudás birtokába jutnak, amely segítségével önállóan és hatékonyan tudják használni a hirdetési platformokat és annak hirdetési eszközeit.
Olyan ismeretekhez juthatnak, melyek tovább növelik kampányaik megtérülését, előnyt szerezve a versenytársakkal szemben az online csatatéren!
Megismerkedhetnek olyan bevált technikákkal, amikkel jelentősen javítják kampányok áttekinthetőségét rengeteg időt megspórolva a kampányok felállításakor és az optimalizálás folyamán.
Továbbá választ kaphatnak korábban felmerült kérdéseidre, amiket eddig nem tudtak senkitől megkérdezni!

A képzéssorozat második napján a Facebook hirdetésekről szerezhetnek mélyreható ismereteket az érdeklődők.
Jelentkezzen mindkét napra kedvezményes áron!
A Facebook szeminárium részleteiről itt olvashat >>

RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK:

Saját laptop használata nem kötelező, de ajánlott. WIFI biztosított.
Jegyvásárlás és bővebb információ: https://infoszfera.hu/Rendezvenyek/vallalkozas-a-neten-vallalati-google-ads-adwords-kampanyok-gyakorlata-hirdetesi-szeminariumsorozat/

A meghirdetett eseménnyel kapcsolatban, beleértve a jelen oldalon való megjelenés tartalmát is, a weboldal üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal.
0.032505989074707 s