Vállalati szimuláció képzés

Esemény adatai:

Képzés 135.000 HUF - 165.000 HUF + ÁFA LEJÁRT ESEMÉNY
Időpont: 2019-01-12 (10:00) - 2019-02-09 (16:00)
Rendező: Sämling Üzleti Oktatási Központ Kft.
Helyszín neve: Falk1 Rendezvényközpont
Helyszín címe: 1055 Budapest V. kerület, Falk Miksa utca 1.
Esemény weboldala: LINK

Valós piaci helyzetben egy-egy döntés meghozatalakor helyt kell állnia mind vezetői, mind kontolleri képességeinknek. Sokan visszakozhatunk egy ilyen szerep felvállalása előtt, rosszabb esetben pedig akár komoly károkat is okozhatunk cégünknél.

Mennyivel egyszerűbb lenne, hogyha mi is úgy gyakorolhatnánk, mint egy pilóta, aki éles felszállás előtt, a szimulátorban tanulja meg a vezetést, míg kellő rutinra tesz szert. A szimulátor problémákat állítva elé, próbára teszi képességeit, az esetleges hibás döntéseknek pedig nincs hosszú távú, másokra kiható következménye, de a pilóta ezekből a helyzetekből sokat tanulhat, megszerezheti a szükséges tapasztalatokat. Megfelelő gyakorlat után szállhat csak fel, hogy ha problémás helyzet adódik, azt magabiztosan tudja kezelni.

Ugyanez megvalósítható ma már az üzleti életben is. Egy hosszú kutató munka után létrehoztak egy szimulációs programot, mely 127 tényező figyelembe vételével, egy algoritmus segítségével szimulálja a piac működését. Képzésünkön a résztvevők cégeket alapítanak vezetővel és döntéshozó, támogató menedzsmenttel. Ahogy a való életben is, különböző döntéseket kell hozniuk, termeléssel, marketinggel, személyzettel, konkurenciával, fejlesztéssel stb kapcsolatban. A fent említett szoftver segítségével szimuláljuk a piacot és a meghozott döntésekre irányuló piaci reakciókat.

A meghirdetett eseménnyel kapcsolatban, beleértve a jelen oldalon való megjelenés tartalmát is, a weboldal üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal.
0.031470060348511 s