Üzleti Borklub - Klubest

Esemény adatai:

Üzleti találkozó 9.900 HUF LEJÁRT ESEMÉNY
Időpont: 2016-07-14 (18:00 - 23:00)
Rendező: Goodwine Üzleti Borklub
Helyszín neve: Pesti Vigadó
Helyszín címe: 1051 Budapest V. kerület, Vigadó tér 2.
Esemény weboldala: LINK

Szeretettel meghívjuk a Goodwine Üzleti Borklub 9., megújult klubestjére!

A megszokott hangulattal, finom borokkal és szakmai témákkal, de megújult tartalommal és helyszínen várjuk vendégeinket!

JÖJJÖN EL ÖN IS, ÉS TUDJON MEG TÖBBET A HAMAROSAN INDULÓ SZAKMAI KLUBUNKRÓL!

Kedvezmények, újdonságok és szakmai kapcsolatok egész sora,
EZ A MEGÚJULT GOODWINE ÜZLETI BORKLUB!

ÖT KARIKA SZÁRNYAIN, AVAGY MAGYAR SPORTOLÓK AZ OLIMPIÁN
Tényleg csak a részvétel a fontos, vagy generikusan kódolt Bennünk a nyerni akarás? Hogyan lesz valakiből élsportoló? Tehetség, vagy szorgalom? Mi számít igazán? Mivel tűnhetünk ki a nagy tömegből? Erre, és sok egyébre is választ kaphatunk, a soron következő, minden tekintetben megújult Goodwine Borklub 9. estéjén, ahol beszélgető partnerünk segítségével az öt karikás játékok és a világbajnoki döntők világába kalandozunk. Velük beszélgetve, még ha egy est erejéig is, magunk is részesei lehetünk a mindent eldöntő megmérettetésnek.

Beszélgető partnerek:
- Wichmann Tamás, kilencszeres kenuvilágbajnok, háromszoros Európa-bajnok, kétszer olimpiai második, egyszer olimpiai harmadik helyezett, 37szeres magyar bajnok.
- Hajnal András, kétszeres Olimpikon, Junior Európa-bajnok, és felnőtt Európa-bajnoki ezüstérmes, tizenötszörös magyar bajnok műugró.

További beszélgetőpartnereinket hamarosan feltöltjük.

A rendezvényről bővebb tájékoztatást és a regisztrációs lehetőséget az oldal tetején található "Esemény weboldala" linken keresztül érheti el.

A meghirdetett eseménnyel kapcsolatban, beleértve a jelen oldalon való megjelenés tartalmát is, a weboldal üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal.
0.0029408931732178 s