Ügyfélkezelés mesterfokon

Esemény adatai:

Képzés 70.000 HUF - 100.000 HUF + ÁFA LEJÁRT ESEMÉNY
Időpont: 2019-05-14 (09:00) - 2019-05-15 (17:00)
Rendező: Infoszféra Kft.
Helyszín neve: Hunguest Hotel MILLENIUM ***
Helyszín címe: 1089 Budapest VIII. kerület, Üllői út 94-98.
Esemény weboldala: LINK

A vállalkozások, cégek többsége ügyfélszolgálati munkatársakon keresztül érintkezik az ügyfelekkel. Ezek a munkatársak a „frontvonalban” vannak, sokszor van próbára téve a kreativitásuk, türelmük, kommunikációs és problémamegoldó képességük. Fontos, hogy hogyan tudják ezeket a helyzeteket megoldani, hiszen az ügyfelek elégedettségén, az ügyfélkezelés megfelelő hatékonyságán hosszú távon a cég sikere múlhat.

Kommunikáljunk az ügyfelekkel személyesen, írásban, vagy telefonon, minden helyzetnek meg vannak az eszközei, lehetőségei, praktikái, amitől ügyfeleink végül elégedettek lesznek. Sok esetben azonban (különösen ha nem jogos reklamációról, kifogásról beszélünk) nehéz megtalálni a megfelelő kommunikációs módszert, ami által ügyfelünk megérti és elfogadja, hogy korrekt módon jártunk el vele szemben.

Jelen program célja olyan professzionális módon kommunikáló személyiségek kialakítása, akik képesek megfelelni mind az ügyfél, mind a szervezeti elvárásoknak, ezzel nagy mértékben megnövelve az ügyfélkezelés hatékonyságát.

A kis létszámú tréningen az interaktív, úgynevezett wokshop módszer lehetővé teszi, hogy személyre szabott képzés történhessen. A munkatársak nemcsak meghallgatják az oktatást, hanem tevékenyen részt is vesznek benne. Ezáltal nem bízzuk a résztvevőkre, hogy később kipróbálják-e a tanultakat, hanem már a programon elindul a viselkedésváltozás.

A képzést kiemelten ajánljuk: Ügyfélszolgálatos munkatársaknak, külső- és belső értékesítőknek, vezetői asszisztenseknek, recepciósoknak.

Jegyvásárlás és bővebb információ:https://infoszfera.hu/Rendezvenyek/ugyfelkezeles-mesterfokon/

A meghirdetett eseménnyel kapcsolatban, beleértve a jelen oldalon való megjelenés tartalmát is, a weboldal üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal.
0.024215936660767 s