TRANSZFERÁR WORKSHOP Haladó – 2016. szeptember 14.

Esemény adatai:

Képzés 24.900 HUF - 39.000 HUF + ÁFA LEJÁRT ESEMÉNY
Időpont: 2016-09-14 (09:30 - 15:00)
Rendező: Szakmai Konferenciaszervező Kft.
Helyszín neve: Alma Mater Rendezvényterem
Helyszín címe: 1054 Budapest V. kerület, Alkotmány utca 9-11. (Bejárat: SZEMERE utca felől!)
Esemény weboldala: LINK

Éljen a jogszabály adta lehetőségekkel és készüljön fel a szabályos transzferár nyilvántartás vezetésre! Az idei évet még lehet módosítani, felülvizsgálni transzferár szempontból. December 20-i társasági adó és iparűzési adó feltöltésre fel lehet készülni!
A workshopon lépésről-lépésre felkészítjük a transzferár nyilvántartás szabályos, NAV által is elfogadott elkészítésére.

A 2 napos Transzferár Workshop célja, hogy a résztvevők magabiztosan eligazodjanak a kapcsolt vállalkozásokat érintő jogszabályi környezetben, és képesek legyenek a NAV elvárásainak megfelelően teljesíteni a transzferárazással kapcsolatos feladatokat. A résztvevők gyakorlati példákon és esettanulmányokon keresztül ismerik meg, hogyan kell feltérképezni a kapcsolt vállalkozásokat, hogyan kell kezelni a kapcsolt vállalati tranzakciókat, és milyen lépéseket javasolt megtenniük, hogy felkészülhessenek a kapcsolt vállalatokat érintő adóellenőrzésekre. A 2 napos Workshop felkészít a transzferár nyilvántartás vezetésére a jogszabály által megkövetelt módon, úgy, hogy a NAV elvárásainak is megfeleljen, és egy vizsgálat során is megállja a helyét.

A 2 napos program tematikája egymásra épül, az első napon az Alapozó Workshop keretében a kapcsolt vállalkozásokat érintő kötelezettségek a központi téma, a második napon a Haladó Workshop a transzferár nyilvántartások elkészítése köré csoportosítja a témákat. A teljes körű felkészülés érdekében javasolt a részvétel mindkét napon, de külön-külön is elvégezhető az Alapozó és a Haladó Workshop. A Workshop gyakorlati formában dolgozza fel a tematikát, a résztvevők munkafüzetet és további segédanyagokat kapnak, csoportokban dolgoznak a példákon és a feladatokon, és lehetőség nyílik az egyéni kérdések közös megbeszélésére is. Részletes program letölthető itt: http://szakkonferencia.hu/events/transzferar-workshop-halado-2016-szeptember-14/

A meghirdetett eseménnyel kapcsolatban, beleértve a jelen oldalon való megjelenés tartalmát is, a weboldal üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal.
0.012799978256226 s