Termelési controlling képzés

Esemény adatai:

Képzés 63.750 HUF - 115.000 HUF + ÁFA LEJÁRT ESEMÉNY
Időpont: 2017-05-05 (09:30) - 2017-05-13 (16:30)
Rendező: Sämling Üzleti Oktatási Központ Kft.
Helyszín neve: Sämling székház - oktatóterem
Helyszín címe: 1124 Budapest XII. kerület, Németvölgyi út 64.
Esemény weboldala: LINK

A 3 napos képzés elvégzése biztosítja a vállalatok gazdasági és műszaki szakembereinek az "együtt-gondolkodást" és "egyformán-látást".

A résztvevők kis vállalati modelleken ismerkedhetnek meg a költségszámítás alapjaival, és az integrált termelésirányítási rendszer lényegével. Gyakorlati példákon keresztül mutatjuk meg a hallgatóknak azokat a controlling eszközöket, amelyek a nyereségorientált vállalatirányításban a mindennapi gyakorlatban szinte azonnal alkalmazható módszerek, amelyeknek bevezetése gyors és látványos fejlődést jelenthet.

Témák, amikkel foglalkozunk
Az önköltségszámítás alapjai és módszerei
Mire vagyunk képesek? A termékkel és termékgyártással kapcsolatos előírások megtervezése az alaptervekben. (Hol szoktuk elrontani?)
A büdzsé tervezése: feladataink a következő időszakra. Hogyan biztosítsuk leggazdaságosabban az erőforrásaink felhasználását?
A tények értékelése, a tervektől való eltérések és ennek okainak elemzése. (Anyagfelhasználás és a kapacitások idejének és költségének értékelése)
Hogyan készüljünk fel a váratlan helyzetekre?

A meghirdetett eseménnyel kapcsolatban, beleértve a jelen oldalon való megjelenés tartalmát is, a weboldal üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal.
0.0038700103759766 s