Szolgáltatásmarketing képzés

Esemény adatai:

Képzés 74.800 HUF - 88.000 HUF + ÁFA LEJÁRT ESEMÉNY
Időpont: 2017-04-27 (09:30) - 2017-04-28 (16:30)
Rendező: Sämling Üzleti Oktatási Központ Kft.
Helyszín neve: Sämling székház - oktatóterem
Helyszín címe: 1124 Budapest XII. kerület, Németvölgyi út 64.
Esemény weboldala: LINK

Válasz a szolgáltatások marketing kihívásaira két napban egy hiánypótló szakmai képzésen!

A szolgáltatások a fizikai termékekhez képest olyan különleges tulajdonságokkal is rendelkeznek, amelyet a hagyományos marketing nem feltétlenül tud hatékonyan kezelni. Ez pedig nem csak a szolgáltatásokkal foglalkozó cégeknek okoz fejtörést. Manapság ugyanis egyre gyakoribb, hogy a termékek értékesítése mellett egy cég valamiféle szolgáltatást nyújt, legyen szó ügyfélszolgálatról, szállításról stb.

Erre a megnövekedett igényre kíván választ nyújtani októberben induló, 2 napos Szolgáltatásmarketing képzésünk, ami a szolgáltatások jellegzetességeit, sajátos kutatási eljárásait, gyakorlatát foglalja össze.

Képzésünk célja, hogy segítséget nyújtson azon cégeknek, melyek nem (csak) fizikai tárgyakat/termékeket értékesítenek, hanem - akár a fizikai termék mellé - valamiféle szolgáltatást nyújtanak.
Tematikánkat úgy alakítottuk ki, hogy ne csak marketingesek számára nyújtson gyakorlatban alkalmazható tudást, hanem olyan szakembereknek is, akik a szolgáltatások értékesítési folyamatában (menedzsment/marketing/kommunikáció) részt vesznek.

A résztvevők számára igyekszünk átfogó képet nyújtani a szolgáltatásmarketing kihívásairól, speciális problémáiról, illetve azokra megoldási javaslatot is kínálunk.

Oktatóink, mind dr. Szabó Zoltán, mind Vada Gergely példák és esettanulmányok sorával járulnak hozzá a tanultak gyakorlatba való alkalmazásához.

A meghirdetett eseménnyel kapcsolatban, beleértve a jelen oldalon való megjelenés tartalmát is, a weboldal üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal.
0.017204999923706 s