Személyes Értéked Képzés

Esemény adatai:

Képzés 50.000 HUF + ÁFA LEJÁRT ESEMÉNY
Időpont: 2017-08-11 (09:00 - 17:00)
Rendező: Dienes Management Academy
Helyszín neve: Calimbra Wellness és Konferencia Hotel
Helyszín címe: 3519 Miskolc, Bencések útja 9-11
Esemény weboldala: LINK

Hogyan határozd meg saját személyes értékeidet, és hogyan befolyásolják ezek az életed. A jó és a gonosz, a helyes és a helytelen pontos meghatározása – hogyan tudod felhasználni ezt a tudás arra, hogy boldogabb és sikeresebb életet élj?

A képzés tartja: Dienes Attila Konzultáns, Író
“A probléma nem a környezetben lévő emberekkel van, hanem annak a tudásnak hiányával, hogy miként kezeljük őket. Amikor az ügyfeleim megtanulják, hogy kezeljenek másokat, hááááát olyan hűségesek lesznek, hogy itt maradnak a nyakamon!

Tanulmányaimat Angliában és az Egyesült Államokban végeztem. A legmagasabb szinten sajátítottam el azt a képességet, amellyel tovább tudom adni a tanultakat. Tudásomat a mai napig is folyamatosan fejlesztem, ennek eredményeként Los Angelesből kaptam meg végérvényesen a konzultáns diplomám. Az elmúlt 12 évben ügyfeleim több, mint 3.800 alkalommal tanúsították sikereiket írásban. Nagyon hálásak, mert képzéseim és könyveim által profitban megmutatkozó eredményeket érnek el és több szabadidővel rendelkeznek. A cégvezetők boldogok, mert sikereket érnek el és a közös munkánk eredményeként önállóan termelő munkatársakkal dolgozhatnak együtt.”

Miről fog szólni ez a nap?
– Ügyfél, munkatárs, gyerek – mitől csinálja meg azt, amit kérsz?
– Hányszor kell elmondani, mire végrehajtja?
– Mikor kell bekeményíteni, és lehet-e kiabálni?
– Hogyan lehet megspórolni az idegeskedést?
– Magától csinálja, vagy mindig mögötte kell állni?

Vélemények:
A képzésen logikusan végigvettük azt, hogy milyen tényezők hátráltathatják a munkát, vagy teszik a dolgozókat kevésbé hatékonnyá és megoldást kínál ezekre a problémákra. Nagyon tetszett a képzés felépítése.”
Dr Szilágyi Zsolt, Rean Hungary Kft

“Egy cég vezetésénél a legfontosabbak a munkatársak. Úgy látom, ebben kaptunk részletesebb, fontos és használható információkat, technológiát. Legjobban a munkatárs elvárásának összefoglalása tetszett.”
Buránszki József, Troya Market Kft, Budapest

A meghirdetett eseménnyel kapcsolatban, beleértve a jelen oldalon való megjelenés tartalmát is, a weboldal üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal.
0.0067179203033447 s