Stressz-kezelés az érzelmi intelligencia fejlesztésével

Esemény adatai:

Képzés 48.900 HUF LEJÁRT ESEMÉNY
Időpont: 2016-11-02 (09:00) - 2016-11-03 (16:30)
Rendező: Szakmai konferenciaszervező Kft.
Helyszín neve: Pannon Kincstár Tanoda
Helyszín címe: 1056 Budapest V. kerület, Váci utca 47.
Esemény weboldala: LINK

Az érzelmek, illetve kifejezetten a stressz tudatos kezelése az egyik legfontosabb képesség ahhoz, hogy sikeresek, eredményesek legyünk az üzleti életben is. Az önmagunkkal való elégedettség, a belső kiegyensúlyozottság mind elérhető az érzelmi intelligencia fejlesztésével.
A kétnapos, intenzív tréning célja, hogy a személyiség feltárásán keresztül beazonosítsuk az Önt érő stressz faktorokat, tudatosítsuk azok Önre (munkájára és a lelki valamint fizikai egészségére) gyakorolt hatását, és megtanulja azokat eredményesen kezelni, illetve a stressz forrásokat csökkenteni. A tréning során csoportos élményszerű játékokkal és önismereti kérdőívek segítségével Ön:
Megismeri a menedzserbetegségek, a burn-out, a munkaalkoholizmus kialakulásának okait és lehetséges kezelési módjait. Megismeri a boldogság – a szubjektív jóllét – a flow élmény és a pszichológiai immunitás szerepe a stressz-csökkentésben. Képes lesz a problémafókuszú megküzdési stratégiákat alkalmazni, amelyekkel tartós sikereket érhet el. Képes lesz alkalmazni a pozitív énkép hatásait a stressz csökkentésére. Képes lesz az optimizmus, a remény, az én-hatékonyság és a lelki állóképesség hatásait alkalmazni a teljesítmény növelésére. Megtanulja az érzelmi intelligencia valamennyi komponensét alkalmazni a stressz csökkentésére. Elsajátítja a stressz fizikai tüneteinek enyhítésére szolgáló relaxációs gyakorlatokat.
Valamennyi stressz-kezelő tréningünkön garantált a jó hangulat és az élményszerű megtapasztalás. Trénereink segítenek abban, hogy Ön beilleszthesse a megtanultakat a mindennapokba, kialakítva a tartós pozitív, lelkes hozzáállást.
Tréner: Dr. KŐVÁRI EDIT, enspirátor (érzelmi inspirátor), coach és kiégés specialista, HR menedzser szakmérnök

A meghirdetett eseménnyel kapcsolatban, beleértve a jelen oldalon való megjelenés tartalmát is, a weboldal üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal.
0.0026521682739258 s