Stratégiai és teljesítmény controlling képzés

Esemény adatai:

Képzés 66.300 HUF - 78.000 HUF + ÁFA LEJÁRT ESEMÉNY
Időpont: 2017-06-08 (10:00) - 2017-06-09 (16:00)
Rendező: Sämling Üzleti Oktatási Központ Kft.
Helyszín neve: Falk1 Rendezvényközpont
Helyszín címe: 1055 Budapest V. kerület, Falk Miksa utca 1.
Esemény weboldala: LINK

Miért hasznos a Stratégiai és teljesítmény controlling képzés?

Az IGC (International Group of Controllers) által nemrégiben végzett felmérés értelmében minden második vállalatnál a controller munkája haszontalan a felsővezetés számára. A vezetők elmondása alapján a controlling gyakran utókalkuláció fókuszú, célja a pénzügyi számvitel kiszolgálása. Ez a kutatás is rávilágít arra, hogy kimutathatóan sikeresebbek azok a vállalatok, ahol a vezetők támaszkodhatnak a controller tevékenységére.

Az elmúlt években a vezetők információs igénye folyamatosan nőtt, komplexebbé vált. Releváns és megfelelően tömör információkat tartalmazó jelentésekre van szükségük mind a pénzügyi, mind pedig a teljesítmény egyéb területeire fókuszálva. Egyre fontosabb elvárás, hogy a controller a felsővezetés üzleti partnere, tanácsadója legyen, és már nem elég, ha csak a szokásos számokat szolgáltatja rendszeresen és megbízhatóan. Elengedhetetlen az is, hogy egy controller mélyen értse az üzletet, ismerje a vállalati értékláncot és a piacot. A vezetők tényeken alapuló, adatvezérelt, megbízható döntéseket szeretnének hozni, amihez a kontroller kell, hogy a navigátor legyen.

Ezekhez a megváltozott szerep- és feladatkörökhöz hatékonyságot növelő stratégiai és teljesítmény controlling ismeretekre van szükség.

A 2 napos, kiscsoportos képzésünkön ehhez az elvárásrendszerhez igazodóan nyújtunk gyakorlatban alkalmazható ismereteket!

Kinek ajánljuk ezt a tanfolyamot?

Elsősorban kontrolling területen dolgozó szakemberek számára, akik szeretnék kifinomultabb szinten kiszolgálni a vezetői információs igényeket, vagy éppen a vállalati kontrolling rendszer szemléletének átalakítása előtt állnak. A képzés hasznos lehet minden olyan közép- és felsővezető számára is, akik érdeklődést mutatnak a stratégiai teljesítménymérés kihívásai iránt.

A képzés célja, hogy példák és esetek feldolgozásán keresztül rálátást biztosítson a stratégiai és teljesítmény kontrolling területére.

A meghirdetett eseménnyel kapcsolatban, beleértve a jelen oldalon való megjelenés tartalmát is, a weboldal üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal.
0.036576986312866 s