PKI alapok, és az E-aláírás műszaki háttere

Esemény adatai:

Konferencia 21.540 HUF - 35.900 HUF + ÁFA LEJÁRT ESEMÉNY
Időpont: 2016-12-14 (09:00 - 17:00)
Rendező: Infoszféra Kft.
Helyszín neve: Hotel Hungaria City Center****
Helyszín címe: 1074 Budapest VII. kerület, Rákóczi út 90.
Esemény weboldala: LINK

PKI alapok, és az E-aláírás műszaki háttere, értelmezése az új EU jogszabályi környezetben (eIDAS)

2016. júliusában az eIDAS rendelet lényeges változásokat léptetett életbe az EU-n belüli elektronikus aláírások tekintetében. A képzés során egyrészt értelmezzük a rendeletet és bemutatjuk olyan területét, mint például az e-személyi igazolvány és annak lehetséges felhasználási köre. Másrészt részletesen körüljárjuk az aláíráskészítés műszaki hátterét, amely a Nyilvános Kulcsú Infrastruktúrán (PKI) alapul.

A képzésen való részvétel az CISA, CISM, CGEIT és CRISC minősítéssel rendelkezőknek 7,5 CPE pontot biztosít. Valamint minden egyes hallgató oklevélben részesül.

A Microsec a Nyilvános Kulcsú Infrastruktúra (PKI) alkalmazásának és fejlesztésének a szakértője.

Az elektronikus eljárások legmagasabb szintű védelmét biztosító technológia az alapja szolgáltatásaink túlnyomó többségének. Például a szabadalmi oltalommal védett PassBy[ME] megoldásnak is. A Microsec szakértői az elmúlt évek alatt számos sikeres oktatást tartottak a PKI technológia terén, mely hiánypótló szerepet tölt be a hazai szakmai életben. Előadásuk a titkosítási eljárás alapjait, működését, valamint az eIDAS rendelet hatására bekövetkezett változások gyakorlati megvalósulását mutatja be. Oktatásaik kiváló alkalmat biztosítanak arra, hogy az résztvevők a vállalatuk rendszerére vonatkoztatva felismerjék a PKI nyújtotta biztonsági és üzleti előnyöket, így engedve teret olyan sikeres megoldásoknak, mint például a mobil ID vagy e-kézbesítés.

FŐBB TÉMAKÖRÖK
- Kriptográfiai alapok – Réti Kornél
- Elektronikus aláírás készítése, ellenőrzése – Szabóné Endrődi Csilla
- Titkosítás – Paulik Tamás
- Authentikáció
- eIDAS rendelet értelmezése - Réti Kornél

RÉSZVÉTELI DÍJ:
35.900 Ft/fő + Áfa
Kedvezményes lehetőségek:
40% kedvezménnyel 21.540 Ft/fő + ÁFA, ha egy cégtől többen jelentkeznek, és jelentkezése december 9-ig beérkezik hozzánk.
30% kedvezménnyel 25.130 Ft/fő + ÁFA, ha jelentkezése november 28-ig beérkezik hozzánk.
20% kedvezménnyel 28.720 Ft/fő + ÁFA, ha jelentkezése december 9-ig beérkezik hozzánk.
A különböző kedvezmények nem összevonhatók!

Jelentkezés: http://infoszfera.hu/Rendezvenyek/pki-alapok-es-az-e-alairas-muszaki-hattere-ertelmezese-az-uj-eu-jogszabalyi-kornyezetben-eidas/

A meghirdetett eseménnyel kapcsolatban, beleértve a jelen oldalon való megjelenés tartalmát is, a weboldal üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal.
0.023778200149536 s