Pénznyelő vagy Pénznyerő? – Online Marketing Egyszerűen

Esemény adatai:

Képzés 10.000 HUF LEJÁRT ESEMÉNY
Időpont: 2016-07-04 (14:00 - 18:00)
Rendező: Brandatti
Helyszín neve: Vezetőképző Központ
Helyszín címe: 5000 Szolnok, Mária út 42
Esemény weboldala: LINK

Szinte szabály, hogy minden vállalkozásnak kell egy Facebook oldal, azonban egyáltalán nem mindegy, hogy ez egy ritkán frissített pénznyelő, vagy az egyik leghatékonyabb és legjobban célozható kommunikációs csatorna, ami rendelkezésünkre áll.

Temérdek olyan példát láthatunk, ahol egy cég egy régi, szétcsúszott weboldallal mutatja magát a nagyközönségnek, vagy közösségi oldalán alig néhány bejegyzést találunk elszórva pár követőnek, és jól látszik, hogy a vállalkozónak is teher az üzemeltetése. Ezek nem csak, hogy hasznot nem hoznak, de akár komoly költségeik is lehetnek: elvesztegetett pénz és idő vele foglalkozni, az esetleg oda tévedő vevőt pedig el is rettentheti.

Szeretnénk megmutatni neked, hogy kis odafigyeléssel és tervezéssel az online marketing nem hogy nem teher, de az egyik legjobb és legköltséghatékonyabb eszköz arra, hogy elérd ügyfeleidet és hosszú távon meg is tartsd őket. A közösségi média azonban nem áll meg itt, számtalan lehetőség közül választhat egy cég, ha meg akarja szólítani potenciális vevőit.

Képzésünkben szeretnénk téged is bevezetni a digitális marketing világába, hogy megismerhesd a legfontosabb oldalakat, elsajátíthasd azok kezelését és megtanulhass olyan trükköket, amelyekkel könnyen sikerre tudod vinni vállalkozásodat.

A meghirdetett eseménnyel kapcsolatban, beleértve a jelen oldalon való megjelenés tartalmát is, a weboldal üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal.
0.002838134765625 s