Online számla adatszolgáltatás szabályai/ KATA

Esemény adatai:

Konferencia 8.000 HUF - 22.900 HUF + ÁFA LEJÁRT ESEMÉNY
Időpont: 2018-04-25 (10:00 - 15:00)
Rendező: Sämling Üzleti Oktatási Központ Kft.
Helyszín neve: Hotel Hungaria City Center (Best Western)
Helyszín címe: 1074 Budapest VII. kerület, Rákóczi út 90.
Esemény weboldala: LINK

Online számla adatszolgáltatás szabályai/ Elektronikus ügyintézés / KATA

Az előadás a Főkönyvelő Klub keretében kerül megrendezésre, a Best Western Grand Hotel
Hungáriában (ingyenes wifi)!

Időpont:
2018. április 25. szerda 10:00-15:00

Program:
10:00-12:00
Ruszin Zsolt:
Elektronikus ügyintézés/Cégkapu (1,5 óra) és a KATÁ-val kapcsolatos tévhitek eloszlatása (0,5 óra)

Ajánló:
A hallgatóság betekintést nyerhet abba, hogyan váltja ki az ügyfélkapu az ügyfelek által aláírt meghatalmazást és megoldást kaphatnak az AVDH- val kapcsolatos nehézségek áthidalására. Továbbá az ügyfélkapus tárhellyel kapcsolatos problémák és azok kiküszöbölésére vonatkozó javaslatok is bemutatásra kerülnek. Az előadás hátralévő részében pedig szó lesz arról is, hogy a számviteli beszámolókat ki és hogyan teheti közzé 2018.07.01- ét követően.

13:00-15:00
Czöndör Szabolcs:
Online számla adatszolgáltatás szabályai

Ajánló:
A 2018-as esztendő számos új jogszabályt hozott. Ezek közül a számla adatszolgáltatás alapvetően befolyásolja a számlázó programok működését, mely egyrészt fejlesztői feladat, másrészt pedig felhasználói oldalon is jelennek meg új kötelezettségek. Az adatszolgáltatás céljai között elsősorban az adóelkerülés ellen küzdelem jelenik meg, ugyanakkor adózói oldalon rejt magában lehetőségeket is. A számlázó programok működését standardizálja, ugyanakkor a fejlesztők számára irányt mutat a programok továbbfejlesztésében, a hatékonyabb számla kiállítások irányába. Az adatszolgáltatás nem szól bele a számlakiállításba, ugyanakkor a kiállított számláról egy azonnali és automatikus adatszolgáltatási kötelezettséget ír elő. Bár lehetőség van az adatszolgáltatás korrigálására, ugyanakkor mind adózói mind pedig fejlesztői oldalon érdemes a változásokra megfelelően felkészülni.

A Magyar Könyvvizsgálói Kamara tagjainak kreditpont jár a képzésen való részvétért!
Pályázat elbírálás alatt.

A meghirdetett eseménnyel kapcsolatban, beleértve a jelen oldalon való megjelenés tartalmát is, a weboldal üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal.
0.0026888847351074 s