Online doktori program / DBA program

Esemény adatai:

Képzés 1.200.000 HUF - 4.800.000 HUF LEJÁRT ESEMÉNY
Időpont: 2017-02-27 (00:00) - 2018-02-28 (00:00)
Rendező: IEP International Education Platform
Helyszín neve: CEAS UK College / Alfred Nobel University
Helyszín címe: 1149 Budapest XIV. kerület, Pósa Lajos utca 3 (fszt., 102)
Esemény weboldala: LINK

Az Alfred Nobel Open University (ANOU) hat országban lévő főiskola felsőoktatási konzorcium. A konzorcium célja, hogy a főiskolák oktatási, oktatásszervezési, kutatási és fejlesztési feladataitkoordinálja és az oktatás minőségét biztosítsa. Az ANOU tagintézményei Magyarországon kívül Angliában, Svájcban, Ausztriában, Hong Kongban és az USA-ban működnek.

A DBA program az ANOU egyik legnépszerűbb és a felhasználók igényeihez leginkább alkalmazkodó, távoktatásos jellegű felsőoktatásiképzés.
A DBA végzettséget hongkongi tagintézményünk (Alfred Nobel Open Business School) és a svájci tagintézményük (CEAS Private Wirtschaftshochschule Schweiz) adja ki, melyet a Washingtoni testület elismervénye az egész világon elfogadottá tesz.

A DBA cím nem egyenlő a PhD fokozattal, business elismerés nem „dr” hanem „DBA” címet lehet illeszteni, „John Smith DBA”. A „dr.” szignum használata az EU -n kívül az adott ország felsőoktatási törvénye alapján lehetséges.

A távoktatásos rendszer alapján a hallgatóknak nem kell kurzusokra járniuk, nem kell évközi vizsgát tenniük, nem kötelező publikációs és konferenciatevékenységet
A program egésze számítógép és internet segítségével zajlik, így a konzulens is online kapcsolatot tart a hallgatóval, segíti a szakdolgozat megírásában a témavezető.
Ha a hallgató rendelkezik legalább öt éves szakmai tapasztalattal és ezt igazolja, a szakmai tapasztalatot beszámítjuk, így első fázis akár teljes egészében átugorható.
Az második fázis 2 félévből áll, de maga a képzés a disszertáció elkészültével befejezhető rövidebb idő alatt is.
A kurzus végén egy konferenciát, szimpóziumot szervezünk, ahol lehetőség nyílik a disszertáció megvédésére.

A disszertáció védése: a disszertáció témájául szolgáló tudományos eredményeket egy nyílt konferencián kell előadni egy prezentáció keretében, majd válaszolni kell a résztvevők által feltett kérdésekre. A védés angol, német, orosz, kínai, arab, vagy magyar nyelven történik.

Belépési feltételek: Gazdaságtudományi BA. BSc (főiskolai szintű, alapképzési) diploma vagy bármilyen egyéb tudományterületen megszerzett MA, MSc (egyetemi, mesterképzési) diploma.

Bővebb tájékoztatás személyesen, az elérhetőségeken készséggel állok rendelkezésre.

Üdvözlettel:
László Ádám
+3620 501 0651
[email protected]

A meghirdetett eseménnyel kapcsolatban, beleértve a jelen oldalon való megjelenés tartalmát is, a weboldal üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal.
0.014686822891235 s