Önköltségszámítás képzés

Esemény adatai:

Képzés 41.650 HUF - 49.000 HUF + ÁFA LEJÁRT ESEMÉNY
Időpont: 2018-09-22 (09:30 - 15:30)
Rendező: Sämling Üzleti Oktatási Központ Kft.
Helyszín neve: Falk1 Rendezvényközpont
Helyszín címe: 1055 Budapest V. kerület, Falk Miksa utca 1.
Esemény weboldala: LINK

Minden nyereségorientált vállalatirányítás alapja a jól megválasztott önköltség-számítás.
A különböző tanulmányaink során sokféle költségfogalmat sokféle önköltség-számítási módszert tanultunk, a munkánk során is különböző módszereket öröklünk meg az elődeinktől, vagy éppen az integrált számítástechnikai rendszerektől.
Hogy melyiket használjuk, elhatározás kérdése. De a döntésnek van egy nagyon fontos feltétele: pontosan tudnunk kell, hogy a vállalatunknál miért azt a módszert választottuk, hogy mit is értünk pontosan önköltség fogalma alatt. És ezeket az információkat a vállalat összes döntéshozójának pontosan ismerni és megfelelően alkalmazni kell.

Az egy napos képzés célja, hogy az alapoktól kezdve megmutassuk az önköltség-számítás alaptípusait, a számítási módját - controlling-szemlélettel.

- Milyen alaptípusai vannak, melyik,miért alakult ki?
- Melyik típusnak milyen előnyei és hátrányai vannak, mikor melyiket érdemes alkalmazni?
- Milyenfajta költségeket kell vizsgálnunk az önköltség számításhoz, hogy a letisztultan lássuk a nyereségünket?

A tanfolyam során konkrét komplex számítási feladatokon keresztül mutatjuk meg a különböző típusok számítási mechanizmusait, és javaslatot teszünk az alkalmazási területükre is.

A meghirdetett eseménnyel kapcsolatban, beleértve a jelen oldalon való megjelenés tartalmát is, a weboldal üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal.
0.0027499198913574 s