Női vezetői kompetenciák fejlesztése

Esemény adatai:

Képzés 24.900 HUF + ÁFA LEJÁRT ESEMÉNY
Időpont: 2016-11-04 (09:30 - 17:00)
Rendező: Szakmai Konferenciaszervező Kft.
Helyszín neve: Alma Mater Rendezvényterem
Helyszín címe: 1054 Budapest V. kerület, Alkotmány utca 9-11. (Bejárat: SZEMERE utca felől!)
Esemény weboldala: LINK

A sikeres nő tehetséges valamiben, sikereinek ez az alapja. Ehhez társul az a tulajdonsága, hogy fokozottak az önérvényesítési törekvései. A sikeres nő meg tud küzdeni a problémákkal, mert erre kialakult stratégiája van. Optimista és hisz magában. Szívesen kezdeményez, jól kommunikál. Jó az emberismerete, és bizalmat tud ébreszteni önmaga iránt. Határozott, céltudatos, kitartó. Szeretne elismert lenni, vágyik a csodálatra, tiszteletre, szeretetre. Nem áll meg a vágyakozásnál, hanem tesz is ezekért. A női vezetői kompetenciák fejleszthetők. Egy nap, ami csak azokról a női vezetőkről szól, akik szeretnék fejleszteni az olyan képességeiket, mint: rugalmas hozzáállás, nagyobb terhelhetőség, osztott figyelem, empátia, diplomatikus cselekvés, kreativitás, problémamegoldás, együttműködés.
A tréning célja, hogy segítse a résztvevők vezetői döntéseit, ám ugyanakkor fejlessze személyiségüket az egyénenként és időben is különböző női karrier-utak, szerep-konfliktusok (feleség, társ, anya, barátnő) tudatos kezelésében.
Témakörök:
A klasszikus női szerepek régen és a 21. században. Miért jobb a női főnök? Érvek és tények a női vezetők mellett. Menedzser vagy vezető? Sikeres női vezetők Magyarországon és a világban. Munka és magánélet egyensúlya a különböző életszakaszokban. Lineáris és horizontális karrier-utak (M, I, S görbék) a női vezetők életében. Időmenedzsment a vezetők esetén. Ki a jó vezető? A női kompetenciák szerepe és fejlesztése a hatékony, sikeres vezetővé válás érdekében. Ambíció, egyéni célok, tapasztalat és tanulási képesség szerepe a női karrier terén. Női vezetői szerepek különböző munkahelyeken: iparági szegmentáció, cégméret, alkalmazás típusa, nonprofit/állami szféra. Szerep-konfliktusok a nők esetén (főnök/beosztott, anya, feleség/főnök, férj, partner/főnök, barátnő, munkatárs/főnök). Kommunikáció kérdése a női vezetők esetén. Cég/vállalat képviselete – önmárka építése. Érték-konfliktus dilemmák a mindennapokban. Mindennapi technikák és praktikák.
Tréner: Dr. KŐVÁRI EDIT, enspirátor (érzelmi inspirátor), coach és kiégés specialista, HR menedzser szakmérnök
Meghívott tréner: Dr. Lőrincz Katalin, Pannon Egyetem Gazdálkodási Intézetének igazgatója

A meghirdetett eseménnyel kapcsolatban, beleértve a jelen oldalon való megjelenés tartalmát is, a weboldal üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal.
0.0027139186859131 s