Nemzetközi adótervezés, adóoptimalizálás, offshore

Esemény adatai:

Konferencia 12.450 HUF - 24.900 HUF + ÁFA LEJÁRT ESEMÉNY
Időpont: 2016-09-19 (10:00 - 13:15)
Rendező: Sysstem Media - http://systemmedia.hu
Helyszín neve: Hotel Hungaria City Center****
Helyszín címe: 1074 Budapest VII. kerület, Rákóczi út 90.
Esemény weboldala: LINK

Nemzetközi adótervezés, adóoptimalizálás - "Panama Papers" - Banktitok megszűnése - A legújabb adótervezési trendek
ELŐADÓK:
- Dr. Magyar Csaba ügyvezető igazgató, okleveles adószakértő, Crystal World Wide Limited
- Karácsony Balázs nemzetközi adómenedzser, adótanácsadó
Crystal World Wide Limited
- Dr. Nagy Szabolcs jogi igazgató, adószakértő Crystal World Wide Limited
-------------------------------------
Az OECD és G20 égisze alatt a világ számos országában 2016-tól és 2017-től bevezetik a banki adatok automatikus cseréjét. A rendszer lényege, hogy csatlakozó országokban működő pénzügyi intézmények egységes ügyfél-átvilágítási procedúra keretében kötelesek azonosítani a céges, az alapítványi és a trustee számla esetén is a tényleges tulajdonost, megnézik, melyik ország adózója az illető, majd az adatait elküldik az adott állam adóhatóságának. Hosszú a lista, hogy manapság milyen szabályokat nem vesznek figyelembe a nemzetközi konstrukciók kialakítása során, de az egyik legklasszikusabb hiba, amikor a banki adatok automatikus cseréje miatt a meglévő céges struktúrát nem igazítják hozzá a tényleges tulajdonos országának adójogi szabályaihoz. Jöjjön el konzultációs képzésünkre, tegye fel előre kérdéseit!
Összegzés az automatikus információcsere eddigi tapasztalatairól. ▪ Esettanulmányok a közelmúltból. ▪ Milyen hatással volt a nemzetközi céges konstrukciókra az információcsere? ▪ Melyek voltak a legnépszerűbb megoldások 2016-ban? ▪ Itt a BEPS! ▪ Várható adótervezési trendek 2017-től. ▪ Üzleti megoldások az automatikus információcsere világában ▪ Legfelkapottabb helyszínek ▪ Mi a de-offshorizáció? ▪ Adóügyi illetőség szabályai ▪ Konzultáció

A meghirdetett eseménnyel kapcsolatban, beleértve a jelen oldalon való megjelenés tartalmát is, a weboldal üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal.
0.0031108856201172 s