Magyarok Foglalkoztatása Külföldön és fordítva

Esemény adatai:

Képzés 19.435 HUF - 29.900 HUF + ÁFA LEJÁRT ESEMÉNY
Időpont: 2019-03-26 (10:00 - 15:00)
Rendező: Infoszféra Kft.
Helyszín neve: Hunguest Hotel MILLENIUM ***
Helyszín címe: 1089 Budapest VIII. kerület, Üllői út 94-98.
Esemény weboldala: LINK

Napjainkban a hazai és a nemzetközi munkaerőpiacot erőteljes mozgás jellemzi.

Magyarok külföldön vállalnak munkát, és külföldiek Magyarországra jönnek dolgozni. Ezekben az esetekben speciális szabályokat kell alkalmazni a juttatások és a költségek elszámolására vonatkozóan.

Különbséget kell tenni a kiküldetés és a külföldi munkaviszony között, de ez a kettő akár történhet párhuzamosan is. A külföldiek jellemzően magyar munkaviszonyban, megbízási szerződés alapján, de sok esetben a külföldi munkáltatóval kötött szerződés alapján végzik munkájukat Magyarországon. Rengeteg a variációs lehetőség.

Nemzetközi munkavállalás esetében a magyar szabályozás mellett figyelembe kell venni az uniós irányelveket és a nemzetközi egyezményeket mind az adózásra, mind a biztosításra vonatkozóan.

Amikor pedig egy magyar munkavállalónak kell külföldön dolgoznia, szintén különleges szabályok vonatkoznak rá juttatások, adózás és járulékok fizetése szempontjából is. Van-e választási lehetősége, vagy kötelezően alkalmazandó szabályokat kell betartania?

Jegyvásárlás és bővebb információ: https://infoszfera.hu/Rendezvenyek/magyarok-foglalkoztatasa-kulfoldon-kulfoldiek-foglalkoztatasa-magyarorszagon-2/

A meghirdetett eseménnyel kapcsolatban, beleértve a jelen oldalon való megjelenés tartalmát is, a weboldal üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal.
0.0027580261230469 s