Magán és céges autók költségelszámolása

Esemény adatai:

Képzés 18.700 HUF - 24.700 HUF + ÁFA LEJÁRT ESEMÉNY
Időpont: 2019-04-11 (10:00) - 2019-05-11 (15:00)
Rendező: Infoszféra Kft.
Helyszín neve: Hunguest Hotel MILLENIUM ***
Helyszín címe: 1089 Budapest VIII. kerület, Üllői út 94-98.
Esemény weboldala: LINK

Ismét aktuális téma a tevékenység végzéséhez és munkába járáshoz használt gépkocsik adózása, mind a saját, mind a céges autók vonatkozásában. A magánszemélyek költségelszámolása a kiküldetési rendelvény használata mellett lényegesen egyszerűbb, de kockázatos lehet az adómentes elszámolás, ha valóságos tartalmát tekintve inkább útnyilvántartásra hasonlít az elszámolás során kialakított gyakorlat. Munkába járás esetén emelkedett a hétvégi hazautazás térítési költsége. Ezért és a visszaélések elkerülése miatt is fontos tudni mit köteles a munkáltató megtéríteni és miért nem lehet diszkriminatív a cég belső szabályozási gyakorlata.
2019-től jelentősen megváltoztak a bérelt személygépkocsira vonatkozó áfa szabályok. Ez a tény különösen aktuálissá teszi a gépjárművekre vonatkozó áfa szabályok áttekintését legyen szó személy- illetve tehergépkocsiról, cégautóként használt járműről vagy lízingelt járműről illetve használt autó kereskedőként felvásárolt és eladott személygépkocsiról. Vegyen részt előadásunkon, melyen a gyakorlatias megközelítésben kap választ kérdéseire.

Jegyvásárlás és bővebb információ:https://infoszfera.hu/Rendezvenyek/magan-es-ceges-autok-koltsegelszamolasa-kapcsolodo-afa-szabalyok/

A meghirdetett eseménnyel kapcsolatban, beleértve a jelen oldalon való megjelenés tartalmát is, a weboldal üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal.
0.0032110214233398 s