Külföldiek Magyarországon,magyar munkavállaló külföldön

Esemény adatai:

Képzés 17.900 HUF - 21.900 HUF + ÁFA LEJÁRT ESEMÉNY
Időpont: 2019-05-09 (10:00 - 15:00)
Rendező: Infoszféra Kft.
Helyszín neve: Hotel Hungaria City Center****
Helyszín címe: 1074 Budapest VII. kerület, Rákóczi út 90.
Esemény weboldala: LINK

A külföldi munkavállaló ugyanolyan nehézségekkel szembesül nálunk, mint amikor egy magyar munkavállaló dolgozik külföldön. Legtöbb esetben már a jogszabályok értelmezése nehézséget okoz, nem beszélve arról, hogy a gyakorlati bérszámfejtés során tudni kell kinek és hol, milyen adóalap után kell az adót és a járulékot kiszámítani, bevallani és megfizetni.

Külföldi munkavégzés esetén tisztában kell lenni azzal, mikor milyen engedélyek szükségesek a munkavégzéshez, mikor kell Taj számot és adóazonosítót igényelni, ha az unióból, egyezményes és nem egyezményes országokból érkezik a külföldi. Milyen adó és járulékfizetési kötelezettséget kell teljesíteni, illetve szó lesz a mentességekről is. Gyakorlati esettanulmányon keresztül vizsgáljuk meg a magánszemély egyes juttatásainak adókezelését, figyelemmel arra, amikor a magánszemély külföldi illetőséggel bír és amikor belföldinek számít.

Külföldön dolgozó honfitársaink magyar adókötelezettségét szintén gyakorlati példákon keresztül tekintjük át. Mikor marad itthon az adóztatás joga és hogyan változik a számfejtés amikor a magánszemélynek külföldön kell adót és Magyarországon járulékot fizetnie. Mi a teendő, ha már a járulékot is külföldön kell fizetni. Egyezmény hiányában mire kell figyelni. A gyakorlat kiküldetés, külföldi jogviszony, egy vagy több ország területén történő munkavégzés eseteinek értelmezésében segíti a munkát.
Jegyvásárlás és bővebb információ: https://infoszfera.hu/Rendezvenyek/kulfoldiek-magyarorszagon-magyar-munkavallalok-kulfoldon/

A meghirdetett eseménnyel kapcsolatban, beleértve a jelen oldalon való megjelenés tartalmát is, a weboldal üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal.
0.011252880096436 s