Környezetvédelmi Termékdíj

Esemény adatai:

Képzés 17.940 HUF - 29.900 HUF + ÁFA LEJÁRT ESEMÉNY
Időpont: 2019-04-02 (10:00 - 17:00)
Rendező: Infoszféra Kft.
Helyszín neve: Hunguest Hotel MILLENIUM ***
Helyszín címe: 1089 Budapest VIII. kerület, Üllői út 94-98.
Esemény weboldala: LINK

Fókuszban az I. negyedéves bevallás és az ellenőrzés

A környezetvédelmi termékdíj szabályozás évről évre sok fejtörést okoz a vállalkozásoknak, hiszen bonyolult és sűrűn változó a szabályrendszer. A szerteágazó adminisztratív feladatok komoly kihívást jelentenek a mindennapi munka során. Sok a változás, amelyhez igazodni kell, meg kell felelni az összetett szabályozásnak.

A kötelezettségek és a feladatok ismerete mellett nélkülözhetetlen az átgondolt, biztos alapokon nyugvó belső nyilvántartások kialakítása, amelyből megállapítható és alátámasztható a negyedéves termékdíj-fizetési kötelezettség.

Április 20-a az I. negyedéves bevallás határideje!
Szerezze meg szakértőnktől a tudást, frissítse fel ismereteit, hogy az Ön környezetvédelmi termékdíj nyilvántartása, és negyedéves bevallása is tökéletes lehessen!
A NAV nagy hangsúlyt fektet a termékdíj fizetés ellenőrzésére, ebből következően komoly a mulasztásokkal kapcsolatos bírság kockázata.

Jöjjön el konferenciánkra, készüljön fel az ellenőrzésre, kerülje el az esetleges büntetést!

Jegyvásárlás és bővebb információ: https://infoszfera.hu/Rendezvenyek/kornyezetvedelmi-termekdij-fokuszban-az-i-negyedeves-bevallas-es-az-ellenorzes/

A meghirdetett eseménnyel kapcsolatban, beleértve a jelen oldalon való megjelenés tartalmát is, a weboldal üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal.
0.0026161670684814 s