Kiválasztás és ösztönzés

Esemény adatai:

Képzés 67.150 HUF - 79.000 HUF + ÁFA LEJÁRT ESEMÉNY
Időpont: 2017-06-27 (09:30) - 2017-06-28 (16:30)
Helyszín neve: Sämling székház - oktatóterem
Helyszín címe: 1124 Budapest XII. kerület, Németvölgyi út 64.
Esemény weboldala: LINK

Kiválasztás és Ösztönzés – játékelméleti módszerekkel.
Hogyan válasszuk ki a legmegfelelőbb embert egy adott pozícióra és miként motiváljuk?

A képzés célja

Hogyan válasszuk ki a legmegfelelőbb embert egy adott pozícióra és miként motiváljuk?
A kérdésre számos döntően játékelméleti megközelítésű közgazdasági modell született, melyek azonban eddig nem voltak elérhetőek a hagyományos HR képzések keretében.
A célunk az, hogy közérthető módon ismertessük meg a résztvevőkkel a leghaladóbb elméleteket, és képessé tegyük őket arra, hogy a megismert módszereket és elveket átültessék a mindennapi HR gyakorlatba. A képzés a klasszikus kiválasztás és ösztönzés témaköreit járja körül egyedülálló megközelítéssel, sok gyakorlati példával és esettanulmánnyal.

Kinek ajánljuk?

A képzést elsősorban azoknak a leendő, illetve már tapasztalt HR szakembereknek ajánljuk, akik el kívánnak mélyedni a kiválasztás és ösztönzés legmodernebb elméleteibe, és azok gyakorlati alkalmazásába. A HR szakembereken túl azoknak is rendkívül hasznos a képzés, akik vezetőként emberek kiválasztásáért, kisebb-nagyobb csoportok ösztönzéséért, motiválásáért felelősek.

A meghirdetett eseménnyel kapcsolatban, beleértve a jelen oldalon való megjelenés tartalmát is, a weboldal üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal.
0.0040798187255859 s