Kamerás megfigyelőrendszerek adatvédelme

Esemény adatai:

Képzés 17.940 HUF - 29.900 HUF + ÁFA LEJÁRT ESEMÉNY
Időpont: 2019-05-14 (10:00 - 16:30)
Rendező: Infoszféra Kft.
Helyszín neve: Hotel Hungaria City Center****
Helyszín címe: 1074 Budapest VII. kerület, Rákóczi út 90.
Esemény weboldala: LINK

Egyre több helyen üzemeltetnek kamerákat Magyarországon. A kisboltok, nagyáruházak, bankok, társasházak és hivatalok sorra telepítik a kamerarendszereket, sőt, már a buszokon és vonatokon is megfigyelnek. Figyelik az ügyfeleket, ellenőrzik a dolgozókat, sokszor tájékoztatás nélkül.

Legtöbb esetben kamerás megfigyelések, munkahelyi adatkezelési problémák miatt jelentik fel a NAIH-nál a cégeket!
https://www.portfolio.hu/vallalatok/it/kameras-megfigyelesek-munkahelyi-adatkezeles-miatt-jelentjuk-fel-a-cegeket.307695.htmlMegszületett az első kamerarendszert érintő uniós adatvédelmi hatósági döntés. Hogyan tovább kamerarendszerek?
Milyen esetben kell hatásvizsgálatot végezni? Hogyan kell érdekmérlegelési tesztet és hatásvizsgálatot végezni? Az előadó a gyakorlatban mutatja be, mit kell tegyen az adatkezelő.
Mit tartalmaz egy jó, kamerarendszerre vonatkozó adatkezelési tájékoztató? Megtudhatjuk, milyen tájékoztatót kell kifüggeszteni a kamerával megfigyelt területen.
A GDPR-ral összefüggésben milyen hazai jogszabályváltozás várható?


Előadónk gyakorlati példákon keresztül, részletesen ismerteti a szabályokat, amelyeknek meg kell felelni, hogy a kamerarendszerünk által készített felvételeink legálisak legyenek. Így szükség esetén jogosan felhasználhatjuk őket, akár bizonyító erejük lesz.Mindenkit érint az előadás, aki kamerarendszert üzemeltet:

a munkahelyen
a logisztikai központban
a magánház kertjében
a társasházban
a rendőrautóban
a pénztárnál és a trezor szobában
a tömegközlekedési eszközön
a közterületen
az egészségügyi intézményben
a parkolóházban
az óvodában, iskolában
a benzinkúton
a parkolóban

Jegyvásárlás és bővebb információ: https://infoszfera.hu/Rendezvenyek/megfigyeles-a-gdpr-szerint-kameras-megfigyelorendszerek-adatvedelme/

A meghirdetett eseménnyel kapcsolatban, beleértve a jelen oldalon való megjelenés tartalmát is, a weboldal üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal.
0.021026849746704 s