HR felsőfokon

Esemény adatai:

Képzés 135.150 HUF - 159.000 HUF + ÁFA LEJÁRT ESEMÉNY
Időpont: 2018-11-20 (09:30) - 2018-11-22 (16:30)
Rendező: Sämling Üzleti Oktatási Központ Kft.
Helyszín neve: Sämling székház - oktatóterem
Helyszín címe: 1124 Budapest XII. kerület, Németvölgyi út 64.
Esemény weboldala: LINK

Szeretné modernizálni és magasabb szintre emelni szakmai tudását? Szeretne munkaerőpiaci előnyt szerezni, esetleg multinacionális cégnél elhelyezkedni? A 3 napos képzést Önnek ajánljuk!

Kiscsoportos képzésünk

- áttekinti a HR terület tevékenységi köreit.
- esettanulmányokon és gyakorlati feladatokon keresztül teszi saját élménnyé a magasabb szintű HR ismereteket.
- nemzetközi kitekintést nyújt az alkalmazott elméletek és gyakorlatok megismeréséhez.
- megvilágítja az új trendeket, tendenciákat.

A hallgatók a képzés elvégzése után

• Tisztábban látják az összefüggéseket az emberek viselkedése és a szervezeti viselkedés között.

• Megértik a vállalati kultúra lényegét, és felismerik mindennapi megjelenési formáit, illetve hatásait az emberek munkavégzésére. Felismerik az emberi erőforrás különbözőségéből adódó előnyöket, és képesek lesznek ezeket vállalati versenyelőnnyé kovácsolni.

• Felismerik a különböző típusú csoportdinamikákat, és képesek lesznek ezeket szakszerűen kezelni.

• A választható technikák szélesebb választékával rendelkeznek, és képesek lesznek ezeket tudatosan megválasztani és használni.

• Megszerzik a HR munkát befolyásoló stratégiai döntések elemzéséhez szükséges ismereteket. Az elemzések alapján képesek lesznek kritikai észrevételeket tenni a döntésekre vonatkozóan és eredményesen képviselhetik a HR álláspontját.

• Rálátást szereznek napjaink humánerőforrás stratégiáira, tudatosítják a vállalati és a HR stratégia összetartozását és eredményesen képviselhetik a HR álláspontját. Hatékonyan támogathatják a vállalati célok megvalósulását.

• A teljesítménymenedzsment által szolgáltatott adatok birtokában és a vállalati célok ismeretében tudatosan irányíthatják a fejlesztés folyamatát. Ki tudják mutatni a fejlesztések fontosságát és megtérülését.

• Képesek lesznek élére állni a vállalatban lezajló jelentős változásoknak, és kézben tudják tartani azokat.

• Felismerik, mikor jön el a szervezet életében változtatás ideje, tisztában lesznek a folyamat lépéseivel, kezelni tudják a munkatársak reagálásait és képesek lesznek végigmenedzselni a teljes változási folyamatot.

A meghirdetett eseménnyel kapcsolatban, beleértve a jelen oldalon való megjelenés tartalmát is, a weboldal üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal.
0.021957159042358 s