Hivatali kapu - Létesítés, űrlapok, dokumentumkezelés

Esemény adatai:

Képzés 13.930 HUF - 19.900 HUF + ÁFA LEJÁRT ESEMÉNY
Időpont: 2016-09-28 (10:00 - 13:00)
Rendező: System Media (http://systemmedia.hu)
Helyszín neve: Hunguest Hotel Millennium *** Superior
Helyszín címe: 1089 Budapest VIII. kerület, Üllői út 94-98.
Esemény weboldala: LINK

A 2016. július 1-jét követően indult ügyekben a hatóságoknak és jegyzőknek a bírósággal elektronikus úton kell tartaniuk a kapcsolatot. A képzés a hatóságokat és jegyzőket e körben terhelő kötelezettségeket és gyakorlati tennivalókat mutatja be.
A képzés második részében előadónk gyakorlatban (számítógépén) mutatja be a Hivatali kapun keresztüli ügyintézést. Segítséget nyújt a rendszer használatához, az elektronikus nyomtatványok szerkesztéséhez, megfelelő kitöltéséhez.
ELŐADÓK: Dr. Homoki Péter ügyvéd, Homoki Ügyvédi Iroda,
Kovács Beáta szolgáltatástámogató, NISZ Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt.
TÉMAKÖRÖK: A hivatali kapu létrehozásának menete ▪ ÁNYT igénylése, használata, közzététele ▪ A hivatali kapu főbb egyedi funkciói ▪A beérkezett iratok továbbítása OBH-hoz/bírósághoz ▪ K01 és P26 nyomtatványok kitöltése, adattartalom, perjogi rész ▪ Űrlapkészítés folyamata, testre szabása ▪ Mikor használhatnak perkaput közigazgatási szervek is ▪ Azonosság a perkapu és HKP között ▪ Elsőfokú szerv kötelezettsége kétfokú eljárásban ▪ Elektronikusan beérkezett iratok iktatása ▪ Határidők és automatizálási lehetőségek ▪ Konzultáció

A meghirdetett eseménnyel kapcsolatban, beleértve a jelen oldalon való megjelenés tartalmát is, a weboldal üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal.
0.0029981136322021 s