HAJDÚÉP Szakkiállítás Csoport

Esemény adatai:

Kiállítás 1.500 HUF - 2.600 HUF LEJÁRT ESEMÉNY
Időpont: 2017-04-21 (10:00) - 2017-04-23 (18:00)
Rendező: V-Trade Kiállítások Kft.
Helyszín neve: Főnix Csarnok
Helyszín címe: 4028 Debrecen, Kassai út 28
Esemény weboldala: LINK

A HAJDÚÉP Szakkiállítás Csoport öt tematikát foglal magában. A HAJDÚÉP - Építési és Lakberendezési Szakkiállítás, a DEGÉP - Épületgépészeti Szakkiállítás, a NYÍLÉP Ajtó, Ablak, Árnyékolástechnikai Szakkiállítás, a KERTÉP Kertépítési Szakkiállítás és a FÜRDÖKULTÚRA Fürdő és Wellness Szakkiállítás fokozatosan, mindvégig a régió piaci igényeit szem előtt tartva jött létre.

A rendezvények célja, hogy minden szakmai és építkezni vágyó érdeklődő megtalálja a számára legkedvezőbb megoldásokat, hogy minél több és szélesebb körű szakmai és gyakorlati információval lássa el a házukat, lakásukat építőket, felújítókat, illetve az otthonuk megteremtésén, átalakításán munkálkodókat. Az egy helyben és egy időben jelenlevő sok-sok gyártó, forgalmazó széles termékkínálata hozzájárul a minél gyorsabb, de ugyanakkor igen megalapozott döntések meghozatalához. A kiállításon való megjelenés kiváló lehetőség arra, hogy a kiállítók megismerjék versenytársaikat és felmérjék piaci esélyeiket, tájékozódjanak meglévő és lehetséges vevőik igényeiről és azonnali visszajelzést kapjanak termékeikről, szolgáltatásaikról, új ügyfeleket nyerjenek meg és új termékeket mutassanak be.

A meghirdetett eseménnyel kapcsolatban, beleértve a jelen oldalon való megjelenés tartalmát is, a weboldal üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal.
0.0048279762268066 s