Excel könyvelőknek és pénzügyeseknek

Esemény adatai:

Képzés 34.900 HUF - 64.800 HUF + ÁFA LEJÁRT ESEMÉNY
Időpont: 2019-03-21 (09:30 - 16:30)
Rendező: Sämling Üzleti Oktatási Központ Kft.
Helyszín neve: Sämling székház - oktatóterem
Helyszín címe: 1124 Budapest XII. kerület, Németvölgyi út 64.
Esemény weboldala: LINK

Könyvelők és pénzügyesek számára olyan Excel továbbképzés indítását tervezzük, mely felkészíti és segíti a hamarosan bevezetésre kerülő online integrált könyvelői szoftverek használatát.

A képzés során olyan feladatokra kívánunk hatékony Excel megoldásokat nyújtani, amelyeket adózási és számviteli szakértők közreműködésével térképeztünk fel és legfőképpen az online integrált könyvelői szoftverek bevezetéséből adódnak.

A tematikában szereplő gyakorlatok támogatják az online adatszolgáltatási folyamatokat, a számlák és a banki adatok feldolgozását, valamint azok importálását a könyvelési programba. Továbbá képzésünk bevezetést nyújt a controlling szemléletű megoldásokba és segít a riportokhoz szükséges adatok előkészítésében. Szó lesz automatizált kontírozási lehetőségekről, valamint a NAV-os adatszolgáltatás támogatását szolgáló megoldásokról.

A meghirdetett eseménnyel kapcsolatban, beleértve a jelen oldalon való megjelenés tartalmát is, a weboldal üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal.
0.0027010440826416 s