Együttműködő Vállalkozók 45. Országos Találkozója

Esemény adatai:

Üzleti találkozó 22.900 HUF LEJÁRT ESEMÉNY
Időpont: 2016-10-06 (08:30 - 17:30)
Rendező: Együttműködö Vállalkozók Szervezete
Helyszín neve: Airport Hotel Stáció
Helyszín címe: 2220 Vecsés, Széchenyi utca 20
Esemény weboldala: LINK

Mit szólna, ha mutatnék önnek egy olyan módszert, amely konkrét, mérhető eredményeket hoz értékesítésében és vállalata fejlesztésében?

Ez az EGYÜTTMŰKÖDÉS ALAPÚ ÉRTÉKESÍTÉS ÉS VÁLLALATFEJLESZTÉS MÓDSZERE © -, amely az ipar legkülönfélébb szegmenseiben dolgozó GYÁRTÓ, KERESKEDŐ, és az ő munkájukat támogató SZOLGÁLTATÓ vállalatoknak ad óriási lendületet.

Ezt a rendszert úgy alkottam meg, hogy kis odafigyeléssel, a módszer elemeinek egyszerű elsajátításával könnyedén és rövid idő alatt bámulatos eredményeket képes produkálni.

Megálmodta, hova szeretne eljutni egy év alatt? Felül fogja múlni!

Olyan előnyökre tesz szert, amivel konkurenciája egyszerűen nem tud mit kezdeni. Nyugodtság és biztonságérzés költözik mindennapjaiba és büszke lehet családja és üzleti partnerei előtt is mindarra, amit elért.

Az Együttműködő Vállalkozók Szervezete az ország legrégebbi magyar alapítású kapcsolatépítő szervezete, amely közel tíz év tapasztalát gyűjtötte össze ebbe a módszerbe és adja át önnek, hogy használja a saját javára! A módszer teljes mértékben alkalmazkodik a magyar kkv vezetők (ezen belül is a gyártók, termelők, kereskedők) igényeihez, elfoglaltságaihoz, törekvéseihez.

Mi nem csak tudást, saját módszert adunk önnek, hanem konkrét eszközöket, alkalmakat, sőt üzleti partnereket is biztosítunk ahhoz, hogy elérje és megvalósítsa céljait.

A meghirdetett eseménnyel kapcsolatban, beleértve a jelen oldalon való megjelenés tartalmát is, a weboldal üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal.
0.0037031173706055 s