Egységes Európai Közbeszerzési Dokumentum

Esemény adatai:

Képzés 13.930 HUF - 19.900 HUF + ÁFA LEJÁRT ESEMÉNY
Időpont: 2016-09-22 (10:00 - 13:00)
Rendező: Sysstem Media - http://systemmedia.hu
Helyszín neve: Hunguest Hotel Millennium *** Superior
Helyszín címe: 1089 Budapest VIII. kerület, Üllői út 94-98.
Esemény weboldala: LINK

Az Egységes Európai Közbeszerzési Dokumentum (ESPD) és a Nyilatkozati elv alkalmazása a közbeszerzésben
ELŐADÓK:
- Dr. Tátrai Tünde egyetemi docens, közbeszerzési szakértő Budapesti Corvinus Egyetem
- Lak Vilmos mérnök-közgazdász, felelős akkreditált közbeszerzési tanácsadó
--------------------------------------------------
Az új Kbt. lényegesen megváltoztatta a kizáró okok és alkalmassági feltételek igazolásának módját. Az ajánlatban az egységes európai közbeszerzési dokumentumot (ESPD) kell benyújtani, melyben arról kell nyilatkoznia a gazdasági szereplőnek, hogy nem tartozik a Kbt-ben szereplő kizáró okok hatálya alá, valamint teljesíti az ajánlatkérő által előírt alkalmassági követelményeket. Az ESPD kitöltése komoly előkészületet, és gondos odafigyelést igényel. A konferencia keretében előadóink körbejárják a kitöltés, az értelmezés és a hiánypótlás kérdéseit, segítve ezzel a gazdasági szereplőket, ajánlattevőket.
TÉMAKÖRÖK: Egységes Európai Közbeszerzési Dokumentum kitöltése lépésről-lépésre ▪ Hasznos tanácsok ajánlatkérők és ajánlattevők számára a Dokumentum értelmezésével, hiánypótlásával kapcsolatban ▪ Nyilatkozati elv alkalmazása közösségi és nemzeti rezsimben ▪ E-certis és az elektronikus adatbázisok ▪ Kizáró okok és alkalmasság igazolása ▪ Konzultáció

A meghirdetett eseménnyel kapcsolatban, beleértve a jelen oldalon való megjelenés tartalmát is, a weboldal üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal.
0.0027198791503906 s