e-Számlázás 2017.

Esemény adatai:

Konferencia 12.450 HUF - 24.900 HUF + ÁFA LEJÁRT ESEMÉNY
Időpont: 2016-12-13 (09:00 - 15:30)
Rendező: Infoszféra Kft.
Helyszín neve: Hunguest Hotel MILLENIUM ***
Helyszín címe: 1089 Budapest VIII. kerület, Üllői út 94-98.
Esemény weboldala: LINK

e-Számlázás 2017.
Az Elektronikus Számlázás Új Szabályai - Változások, Jogszabály, Gyakorlat, Ellenőrzés, Számlaküldés és Befogadás

Az elektronikus számlázás gyors, gazdaságos, költségkímélő, biztonságos és egyszerű! Érthető hát, hogy egyre szélesebb körben terjed el és válik közkedveltté. Sok cég már megköveteli, elvárja az elektronikus bizonylatot.

Ezt a NAV is felismerte. A januártól életbe lépő új adószabályok szerint 2017. január 1-től (fél éves türelmi idővel) bevezeti az ONLINE SZÁMLÁZÁS intézményét. Mostantól csak olyan Ügyviteli Rendszert vagy számlázó programot lehet legálisan használni, amely számlázáskor a számlaadatokat képes online módon a NAV felé továbbítani. Vagyis a számlázó programokkal kiállított számlák adatait valós időben, online fogja tudni nyomon követni az adóhatóság. Úgy tűnik, az online pénztárgépek és az EKÁER után az online számlázás lett a kormány következő áfacsalások elleni csodafegyvere.

Előadónk, a NAV elismert szakértője, Czöndör Szabolcs bemutatja az elektronikus számlázás szabályait is érintő változásokat. A gyakorlatra fókuszálva ismerteti a lehetőségeket, az ellenőrzési irányelveket, metódusokat, valamint megválaszolja a felmerülő kérdéseket.
A konferencia délutáni részében szakmai cégek bemutatóján keresztül ismerhetik meg résztvevőink mindezek tényleges megvalósítását, az elektronikus számlakezelő megoldásokat és kapcsolódó előnyöket, az e-számla készítés lehetőségeit.

FŐBB TÉMAKÖRÖK:
- Az elektronikus számlázás fejlődéstörténete
- Elektronikus számla a gyakorlatban
- Elektronikus számla ellenőrzés
- E-számlaküldés, E-számlabefogadás

RÉSZVÉTELI DÍJ:
24.900 Ft/fő + Áfa
Kedvezményes lehetőségek:
50% kedvezménnyel 12.450Ft/fő + ÁFA, ha jelentkezése november 25-ig beérkezik hozzánk.
A különböző kedvezmények nem összevonhatók!
Ebéd (igény esetén): 2800 Ft/fő + ÁFA

Jelentkezés: http://infoszfera.hu/Rendezvenyek/e-szamlazas-2017-elektronikus-szamlazas-uj-szabalyai/

A meghirdetett eseménnyel kapcsolatban, beleértve a jelen oldalon való megjelenés tartalmát is, a weboldal üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal.
0.0055460929870605 s