Controlling nem controllereknek képzés

Esemény adatai:

Képzés 26.355 HUF - 102.839 HUF + ÁFA LEJÁRT ESEMÉNY
Időpont: 2017-10-03 (10:00 - 16:00)
Rendező: Sämling Üzleti Oktatási Központ Kft.
Helyszín neve: Falk1 Rendezvényközpont
Helyszín címe: 1055 Budapest V. kerület, Falk Miksa utca 1.
Esemény weboldala: LINK

Egynapos workshop, ahol megismerheti a controlling tevékenységét és működését, hogy hatékonyabbá tehesse munkáját!

A controller és a controlling szervezet alapvető feladata a vezetés támogatása. Ugyanakkor a szervezeten belül a controller hatékony munkájához megfelelő partnerekre van szükség, akik képesek ismereteik révén partnerként együttműködni.

A controllernek meghatározó jelentőségű feladatai vannak a vezetés egyik legfontosabb funkciójában a tervezésben, illetve a rövid- és hosszú távú irányításhoz, döntéshez szükséges információk biztosításában.

Emiatt jellemző, hogy a controllert, a controlling szervezetet közvetlenül a vállalatvezetés szintjéhez rendelik.

Az, hogy hol és milyen formában helyezkedik el a controlling funkció a vállalati hierarchiában, elsősorban a rábízott feladatoktól függ, attól, hogy a vezetés milyen segítséget vár a controllingtól. A controllerre, a controlling szervezetre mint egy elemzéseket, vizsgálatokat végző és ezek alapján információkat szolgáltató, megoldási javaslatokat, tanácsokat adó törzskarra számít, vagy meghatározott kérdésekben döntési jogkörrel, hatáskörrel is felruházza.

Jelentkezzen Controlling nem controllereknek tanfolyamunkra, és ismerje meg a controlling tevékenységét, működését, tegye hatékonyabbá munkáját!

A meghirdetett eseménnyel kapcsolatban, beleértve a jelen oldalon való megjelenés tartalmát is, a weboldal üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal.
0.0023818016052246 s