Bormarketing képzés

Esemény adatai:

Képzés 74.800 HUF - 88.000 HUF + ÁFA LEJÁRT ESEMÉNY
Időpont: 2017-05-12 (09:30) - 2017-05-13 (16:30)
Rendező: Sämling Üzleti Oktatási Központ Kft.
Helyszín neve: Sämling székház - oktatóterem
Helyszín címe: 1124 Budapest XII. kerület, Németvölgyi út 64.
Esemény weboldala: LINK

Mindent a bormarketingről 2 napban.

A képzés célja
A témához kapcsolódó alapvető marketingismeretek átadása sok-sok gyakorlati példával.
Amiről szó lesz: márkaépítés és stratégia, árképzés, promóciók, hazai borértékesítési csatornák, közösségi bormarketing, értékesítés ösztönzés, bor és PR.
Részletes tematika az oldal alján olvasható.

Kinek szól a képzés?
Borász cégek számára kiemelten hasznos tudásanyagot nyújt a tanfolyam. Szerezzen piaci előnyt a konkurencia előtt a jelenlegi kiélezett versenyben!
Borászati cégeken kívül élelmiszer szaklapok kollégái, boros szakmai lapok kollégái,
menedzserek, cégvezetők, hipermarket beszerzők, szupermarket beszerzők, bolttulajdonosok, cégképviselők, egyetemisták, leendő menedzserek, protokolláris szereplők, polgármesterek, jegyzők, ügyvédek, PR menedzserek, vállalati arculat- tervezők és felelősök számára is ajánljuk a 2 napos tanfolyamot.

Megszerezhető kompetencia

A képzés során a résztvevőknek naprakész ismereteket nyújtunk a hazai fogyasztói szokások terén. Megismertetjük őket a bor világpiaci trendjeivel, a borkultúra marketing aspektusaival,
valamint a bormarketing speciális, egészen egyedi összefüggéseivel is. Gyakorlati példákkal illusztráljuk a marketing eszközrendszer alkalmazását a hazai és nemzetközi piacon.

A meghirdetett eseménnyel kapcsolatban, beleértve a jelen oldalon való megjelenés tartalmát is, a weboldal üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal.
0.0023069381713867 s