Bizalmi vagyonkezelés (Trust) - Jogi képzés

Esemény adatai:

Konferencia 12.450 HUF - 24.900 HUF + ÁFA LEJÁRT ESEMÉNY
Időpont: 2016-10-12 (10:00 - 13:15)
Rendező: System Media (http://systemmedia.hu)
Helyszín neve: Hotel Hungaria City Center****
Helyszín címe: 1074 Budapest VII. kerület, Rákóczi út 90.
Esemény weboldala: LINK

A bizalmi vagyonkezelés a vagyonmentés legális formája? A magyar gazdasági életben is megjelent az igény a rugalmasan alkalmazható bizalmi vagyonkezelői jogviszony szabályozására. Előadóink gyakorlatorientáltan ismertetik a lehetőségeket, a hatályos jogszabályokat.
Jöjjön el konzultációs képzésünkre, tegye fel előre kérdéseit!
Vagyonvédelem és privacy – „van élet az offshore után” ▪ A vagyonvédelem és a személyes vagyonnal kapcsolatos nyilvánosság jelenkori kihívásai és a bizalmi vagyonkezelés, mint ezekre válaszul szolgáló intézményrendszer ▪ Transzparencia – hatékonyság, diszkréció ▪ A bizalmi vagyonkezelés felépítése, felek a jogviszonyban, lehetőségek, korlátok, jogszabályi háttér ▪ Nemzetközi adóinformáció csere és a bizalmi vagyonkezelés ▪ A nemzetközi információcsere adóügyi vetülete, a hagyományos rendszerek kihívásai, a bizalmi vagyonkezelés elhelyezkedése az információcsere új világában ▪ Rugalmas üzleti megoldások ▪ Gyakorlati megoldások, hasznos ötletek, kiaknázható lehetőségek ▪ Konzultáció

A meghirdetett eseménnyel kapcsolatban, beleértve a jelen oldalon való megjelenés tartalmát is, a weboldal üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal.
0.0027689933776855 s