Bevezetés a közbeszerzésbe – 2 napos képzés

Esemény adatai:

Képzés 60.000 HUF - 80.000 HUF LEJÁRT ESEMÉNY
Időpont: 2019-05-28 (10:00) - 2019-05-29 (15:00)
Rendező: Infoszféra Kft
Helyszín neve: Gazdaság Háza, Székesfehérvár
Helyszín címe: 8000 Székesfehérvár, Hosszúsétatér 4-6.
Esemény weboldala: LINK

Képzésünk célja a közbeszerzés szabályrendszerének alapjaival való megismerkedés, könnyebb tájékozódás a jogszabályok között.

A képzést követően a részvevők könnyebben eligazodnak a közbeszerzési eljárások között, azonosítani tudják a főbb közbeszerzési eljárási lépéseket és az eljárások szereplőit. A cél a közbeszerzés szóhasználatának elsajátítása mellett a teljes intézményrendszer és közbeszerzési eljárási logika elsajátítása, az Európai Uniós és Nemzeti szabályok és a közbeszerzési jogszabályok ismerete. A képzés során kitérünk az elektronikus közbeszerzés alapjaira is, hiszen ma már a közbeszerzési eljárásokat elektronikusan lehet lebonyolítani, ezért gyakorlati tapasztalatokat, hasznos ismereteket is megosztunk a résztvevőkkel.

A résztvevők a képzés elvégzése után tisztában lesznek a közbeszerzés szabályrendszerének alapjaival, könnyen tájékozódnak a jogszabályok között, valamint képesek lesznek munkájuk során eldönteni, hogy mely esetekben szükséges közbeszerzés lefolytatása, melyek a közbeszerzési eljárás szükséges lépései.
Jegyvásárlás és bővebb információ: https://infoszfera.hu/Rendezvenyek/bevezetes-a-kozbeszerzesbe/

A meghirdetett eseménnyel kapcsolatban, beleértve a jelen oldalon való megjelenés tartalmát is, a weboldal üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal.
0.0030999183654785 s