Adóváltozások − 2017

Esemény adatai:

Konferencia 12.000 HUF - 15.000 HUF + ÁFA LEJÁRT ESEMÉNY
Időpont: 2017-01-12 (10:00 - 15:00)
Rendező: BKIK - Piac & Profit
Helyszín neve: BKIK Székház
Helyszín címe: 1016 Budapest I. kerület, Krisztina körút 99 (VII. emelet)
Esemény weboldala: LINK

Minimálbér, járulék, szja, társasági adó, KATA
Időpont: 2017. január 12. , Helyszín: Budapest, BKIK Székház, I. ker. Krisztina körút 99. 7. emelet
Tematika nyomtatása

Jelentős, a kis- és középvállalatok életét, működését, gazdálkodását befolyásoló minimálbér-, bérminimum-, adó- és járulékváltozásokat tartalmaz a 2017-es adócsomag.

Jó, hogy csökken a társasági adó és a járulék, növekszik a kata bevételi határa, kedvezőbbek a kiva szabályai. A minimálbér, a garantált bérminimum drasztikus emelése azonban rendkívül nagy kihívás elé állítja a mikro-, kis- és középvállalatokat, illetve a termelővállalatokat. Készüljünk fel időben, ismerjük meg a változásokat részletesen és aknázzuk ki az abban rejlő előnyöket!

Újra kell számolni minden költségtényezőt, át kell alakítani a szerződéseket, módosítani kell a nyilvántartási, ERP- stb. rendszereket. De legelsősorban teljesen át kell tervezni a vállalat keretszámait, kiadásait, adózási terheit, gazdálkodását. A társasági adó- és a járulékcsökkentéssel sok esetben nem kompenzálható bérnövekedés egyedüli ellenszere a teljesítmény-, hatékonyságnövelés, piacbővülés lenne. Egyik napról a másikra!

Szakértőink a pontos áttekintést adnak a döntéshozóknak, pénzügyi szakembereknek, munkáltatóknak a változások adminisztrációs és gazdálkodási teendőiről, tudnivalóiról.

A meghirdetett eseménnyel kapcsolatban, beleértve a jelen oldalon való megjelenés tartalmát is, a weboldal üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal.
0.0032620429992676 s