Adatvédelmi felelős – Kétnapos szakmai képzés

Esemény adatai:

Képzés 60.000 HUF - 80.000 HUF + ÁFA LEJÁRT ESEMÉNY
Időpont: 2016-09-12 (09:00) - 2016-09-13 (16:00)
Rendező: System Media - http://systemmedia.hu
Helyszín neve: Hunguest Hotel Millennium *** Superior
Helyszín címe: 1089 Budapest VIII. kerület, Üllői út 94-98.
Esemény weboldala: LINK

36. alkalommal kerül megrendezésre nagy sikerű Adatvédelmi Felelős képzésünk! Több, mint 400 adatvédelmi felelőst képeztünk ki az elmúlt 4 év során! Jöjjön el képzésünkre, és legyen Ön is képzett adatvédelmi felelős! Képzésünk során szakértő trénerünk a képzés 2 napja alatt részletesen ismertet minden vonatkozó szabályt és rendelkezést, esettanulmányokon keresztül bemutatja a gyakorlatot, illetve tanácsokat ad a résztvevők egyedi problémáinak megoldására, folyamatos konzultációs lehetőséget biztosít. Az adatvédelmi felelős képzést követő vizsga sikeres teljesítése esetén a képzés elvégzéséről tanúsítványt adunk ki. A képzés kiscsoportos, max. 15 fő.
Előadó: dr. Kulcsár Zoltán adatvédelmi szakértő PPOS


A képzés főbb témakörei: Általános bevezető, a szabályozás indoka ▪A 2015-ös és 2016-os változások ▪ A módosított adatvédelmi törvény (Infotv.) és rendelkezései ▪ A közérdekű adatok nyilvánossága – kivételek ▪ Közérdekű adatok közzététele, elektronikus információszabadság ▪A személyes adatok védelme – alapfogalmak ▪ Az adatkezelés feltételei ▪ Egy adatkezelési tájékoztató felépítése ▪ Belső adatvédelmi felelősök feladata ▪ Az érintett jogai, jogérvényesítései lehetőségek ▪ Adatkezelés az interneten ▪ Munkahelyi privacy ▪ Kiválasztási eljárás, a munkaviszony létrejötte, fennállása és megszűnése ▪ Munkavállalók ellenőrzése, megfigyelése ▪ Direkt markering (e-mail, SMS, MMS, fax, bluetooth, telefon, postai levél) szabályok ▪ Cookie szabályozás ▪ Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság ▪ A hatóság eljárásai ▪ A jogellenes adatkezelés következményei ▪ Más hatóságok eljárásai ▪ Adatvédelmi auditálás ▪ Folyamatos konzultáció, sok példa
Gyakorlati esetek minden területről, de különösen:
- munkaviszonnyal kapcsolatosa adatok kezelése,
- munkavállalók ellenőrzése,
- internetes honlapokkal kapcsolatos adatkezelés,
- direkt marketing,
- hatósági eljárások
A képzésen részt vevő személy képes lesz önállóan adatvédelmi feladatokat, kihívásokat megoldani.

A meghirdetett eseménnyel kapcsolatban, beleértve a jelen oldalon való megjelenés tartalmát is, a weboldal üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal.
0.009160041809082 s