Adatvédelem marketingeseknek (Marketing és GDPR)

Esemény adatai:

Képzés 29.750 HUF - 35.000 HUF + ÁFA LEJÁRT ESEMÉNY
Időpont: 2018-05-10 (09:30 - 16:00)
Rendező: Sämling Üzleti Oktatási Központ Kft.
Helyszín neve: Sämling székház - oktatóterem
Helyszín címe: 1124 Budapest XII. kerület, Németvölgyi út 64.
Esemény weboldala: LINK

A legújabb jogszabályok szerinti adatvédelem és az adatok jogszerű kezelése marketingeseknek 1 napban

Miért a Sämling képzése?

Szeretne a személyes adatok marketing célú kezelésére vonatkozó szabályokról átfogó, a hírközlési és informatikai jogi, fogyasztóvédelmi szabályokra és az adatvédelmi törvényre is kiterjedő képet kapni, egyben megismerni a hatósági és bírói gyakorlatot? Jöjjön el a Sämling Kft. által szervezett egynapos Adatvédelem marketingeseknek képzésre, ahol lehetősége nyílik feltenni saját kérdéseit is!

Elsősorban gyakorló marketing szakembereknek és kereskedelmi célú adatkezelést végző szervezetek adatvédelmi felelőseinek nyújt hasznos tudást a tréning.

Az Adatvédelem marketingeseknek képzés útmutatást nyújt ahhoz, hogy jogszerűen tudjon eljárni marketing tevékenysége során mind adatvédelmi, mind pedig adatkezelési kérdésekben.
Célunk, hogy segítséget nyújtsunk egy ésszerű, az ügyfelek és potenciális ügyfelek adatait következetesen védő, ugyanakkor az adatkezelő számára értelmetlen terheket nem okozó adatvédelmi rendszer kiépítéséhez.

A meghirdetett eseménnyel kapcsolatban, beleértve a jelen oldalon való megjelenés tartalmát is, a weboldal üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal.
0.0029609203338623 s