Adatvédelem marketingeseknek

Esemény adatai:

Képzés 29.750 HUF - 35.000 HUF + ÁFA LEJÁRT ESEMÉNY
Időpont: 2017-10-10 (09:30 - 16:30)
Rendező: Sämling Üzleti Oktatási Központ Kft.
Helyszín neve: Sämling székház - oktatóterem
Helyszín címe: 1124 Budapest XII. kerület, Németvölgyi út 64.
Esemény weboldala: LINK

Tudja azt, hogy

- személyes adatkezelésnek számít-e a gazdasági tevékenységet végző partnerek (egyéni vállalkozók, céges képviselők) kapcsolati adatainak kezelése?

- mi kell az egyes kapcsolatfelvételi csatornák (e-mail, telefonos megkeresés, postai küldemény) esetében ahhoz, hogy egy másik adatkezelő által átadott kapcsolati adatbázison szereplő személyeket jogszerűen lehessen megkeresni?

Ha szeretne tisztában lenni az említett kérdésekkel, és jogszerűen eljárni marketing tevékenysége során adatvédelmi kérdésekben, akkor ott a helye képzésünkön!

1 oktatási napból álló, kiscsoportos, gyakorlatorientált kurzus.

A jogi háttér áttekintése mellett gyakorlati példák, megtörtént esetek és a résztvevők által hozott problémák közös elemzése segíti a szabályok értelmezését. Természetesen a hallgatóknak folyamatos lehetőségük van a saját szakmai területüket/érdeklődési körüket érintő kérdések felvetésére, tehát konzultációs lehetőséget is biztosítunk résztvevőinknek.

A meghirdetett eseménnyel kapcsolatban, beleértve a jelen oldalon való megjelenés tartalmát is, a weboldal üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal.
0.0028078556060791 s