A turisztikai szektort érintő adószabályokról

Esemény adatai:

Képzés 17.900 HUF - 21.900 HUF + ÁFA LEJÁRT ESEMÉNY
Időpont: 2019-03-21 (10:00 - 15:00)
Rendező: Infoszféra Kft.
Helyszín neve: Hotel Hungaria City Center****
Helyszín címe: 1074 Budapest VII. kerület, Rákóczi út 90.
Esemény weboldala: LINK

A turisztikai szektorral kapcsolatban lévő döntéshozóknak, gyakorlati szakembereknek, tulajdonosoknak, ügyvezetőknek, könyvvizsgálóknak, könyvelőknek, számlázással foglalkozó munkatársaknak (recepciósoknak, pultosoknak), informatikusoknak ajánljuk konferenciánkat.

Az előadás célja a turizmus aranykorában az adószakmai tisztánlátás elősegítése, és annak bemutatása, hogy turisztikai tevékenységeknél milyen kedvezmények, adóelőnyök léteznek, azaz hogyan lehet szabályosan is kevesebb adót fizetni.
Az előadó esettanulmányokon, és konkrét példákon keresztül mutatja be, hogy hogyan hatnak az új szabályok az utazási irodákra, a beutaztatókra, a kiutaztatókra, a rendezvényszervezőkre, a szállodákra, szállásadókra, a vendéglátásra, az ingatlan bérbeadásból élőkre, a fizetővendéglátásra, a falusi turizmusra, azaz a turisztikai szektorra. Vállalkozásorientált adózási mintapéldákat hoz az Áfa, Szja, Társasági adó, Kata, Kiva, Iparűzési adó, Idegenforgalmi adó, Turisztikai hozzájárulás és a számviteli megoldások esetére.

Jegyvásárlás és bővebb információ: https://infoszfera.hu/Rendezvenyek/a-turisztikai-szektort-erinto-uj-es-valtozo-adoszabalyokrol-a-szezon-elott/

A meghirdetett eseménnyel kapcsolatban, beleértve a jelen oldalon való megjelenés tartalmát is, a weboldal üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal.
0.0024828910827637 s